Airco & Verwarming

Airco & Verwarming

Een degelijke verwarmingsinstallatie is in België nog steeds onmisbaar. Deze installatie staat 24 op 24 klaar om u geheel automatisch van verwarming én warm water te voorzien. 
Ze is letterlijk het pompende hart van uw huis of gebouw. 
Wij leggen vloerverwarming of plaatsen bijvoorbeeld radiatoren.

Het is dan ook van groot belang dat dit met kennis van zaken en de nodige zorg en ervaring wordt uitgevoerd. Het verschil in kwaliteit (en onderhoudskosten) tussen installaties wordt pas zichtbaar na enkele jaren.

​Het is altijd jammer om reeds na vijf jaar (of minder) te moeten vaststellen dat een installatie opgebruikt is, dat de onderhoudskosten buitensporig oplopen, en dat er uiteindelijk terug dient te geïnvesteerd te worden omdat er de eerste keer te weinig belang is gehecht aan de kwaliteit of omdat de installatie verkeerd uitgevoerd is.

​Voor ieders budget hebben we een gepaste oplossing. Er zijn steeds bepaalde minimumeisen aan de kwaliteit en uitvoering die we stellen. Daarom is het van groot belang hier niet te veel op te besparen, en een degelijke installatie te plaatsen. Wij werken met de ketels van Remeha.

Wenst u een airco te installeren en u zou graag even overlopen hoe dit allemaal in zijn werk gaat, daar kunnen wij ook voor zorgen. Wij kennen de kneepjes van het vak. Van groot belang is een correcte dimensionering, plaatsing en onderhoud van een airco- of koelinstallatie.

​Anders zijn er al snel klachten, door bijvoorbeeld onvoldoende koeling, tocht of geuren. Naast het installeren van airco kan u ook een beroep doen op ons voor het onderhoud.